^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7504867
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
10237
17114
67694
137223
7504867

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Які типи квартир доступні у жк Family Plaza?

Які типи квартир доступні у жк Family Plaza? 3 років 1 місяць тому #263095

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1457
  • Репутація: 0
Добрий день! Чи можете розповісти про різноманітність квартир, доступних у жк Family Plaza в Івано-Франківську? Я цікавлюсь придбанням нерухомості, і важливо знати, які опції є в цьому житловому комплексі. Можливо, є студії, однокімнатні або більші квартири з різними плануваннями? Буду вдячний за інформацію!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Які типи квартир доступні у жк Family Plaza? 3 років 1 місяць тому #263096

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
ЖК Family Plaza пропонує різноманітні типи квартир для різних потреб. У ньому можна знайти студії, ідеальний варіант для одиноких або молодих людей. Також присутні однокімнатні квартири, які чудово підходять для молодих сімей. Для більших родин є двокімнатні, трьокімнатні та більші квартири з варіантами планування, що задовольнять різні потреби. Комплекс розроблений з урахуванням сучасних стандартів і забезпечує комфортне життя для різних категорій мешканців.

Які типи квартир доступні у жк Family Plaza? 3 років 1 місяць тому #263097

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1457
Дякую за інформацію! Мене зацікавили двокімнатні квартири у жк Family Plaza. Куди я можу звернутися для отримання додаткових деталей та дізнатися про умови придбання? Чи можливо зареєструватися на огляд таких квартир та дізнатися більше про їх вартість?

Які типи квартир доступні у жк Family Plaza? 3 років 1 місяць тому #263098

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
Звісно! Щоб отримати детальну інформацію про двокімнатні квартири у жк Family Plaza та їх вартість, раджу звернутися безпосередньо до реалізатора проекту. На офіційному сайті ви знайдете контактні дані компанії "Blago Developer", яка веде продаж цього житлового комплексу. Вони нададуть вам всю необхідну інформацію та запропонують вам огляд доступних квартир. ЖК Family Plaza https://blagodeveloper.com/projects/family-plaza/ чудовий вибір для комфортного життя в Івано-Франківську, не вагайтеся звертатися та дізнавайтесь більше про цей захоплюючий проект!
Час відкриття сторінки: 0.126 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.