^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7505462
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
10832
17114
68289
137818
7505462

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Обрати варильну поверхню

Обрати варильну поверхню 3 років 3 місяців тому #262151

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 203
  • Репутація: 0
Добрий день! Мені потрібно обрати нову варильну поверхню для мого кухонного простору, але я не знаю, яку модель обрати. На ринку є багато різних варіантів, і кожна з них має свої переваги і функції. Я хотів би отримати поради та рекомендації щодо вибору надійної та функціональної варильної поверхні.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Обрати варильну поверхню 3 років 3 місяців тому #262152

• wodaben
  • wodaben аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 117
Я нещодавно придбав варильну поверхню Bosch PUE611BF1J, і вона мені дуже подобається. Ця модель має індукційну технологію, що дозволяє швидко нагрівати каструлі та сковорідки. Крім того, Bosch PUE611BF1J оснащена сенсорним керуванням, що робить її дуже зручною у використанні.

Обрати варильну поверхню 3 років 3 місяців тому #262153

• yowanor
  • yowanor аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
Я використовую варильну поверхню Electrolux EHF6140FOK, і вона мені дуже подобається. Ця модель має індукційну систему нагріву, яка дозволяє економити електроенергію та швидко готувати їжу. Electrolux EHF6140FOK також має функцію розпізнавання каструлі, що дозволяє автоматично налаштувати потрібну потужність.

Обрати варильну поверхню 3 років 3 місяців тому #262154

• yipeg
  • yipeg аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 221
Привіт! Я раджу звернути увагу на варильну поверхню Eleyus GRACIA 60 BL EF https://allo.ua/ua/varochnye-poverhnosti/ яку можно придбати ось тут. Ця варильна поверхня має вражаючі характеристики та переваги.
Перш за все, вона оснащена 4 індукційними конфорками, що дозволяє одночасно готувати декілька страв на різних рівнях потужності. Eleyus GRACIA 60 BL EF також має сенсорне керування, яке забезпечує зручність у використанні.
Крім того, ця модель має функцію захисту від перегріву та дитячий замок, що робить її безпечною для використання в сім'ї з дітьми.
Загалом, Eleyus GRACIA 60 BL EF є надійною та стильною варильною поверхнею, яка буде відмінним доповненням до вашої кухні.
Останнє редагування: 3 років 3 місяців тому від yipeg.
Час відкриття сторінки: 0.114 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.