^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7504657
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
10027
17114
67484
137013
7504657

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Де придбати стабілізатор напруги у Дніпрі?

Де придбати стабілізатор напруги у Дніпрі? 3 років 4 місяців тому #261321

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1457
  • Репутація: 0
Доброго вам вечора. У мене вдома, як зараз, як і у багатьох, часто вимикають електрику за графіком. І вже нас попередили, що можуть бути стрибки в електромережі. Потрібно купити та поставити стабілізатор напруги, тільки який краще вибрати? І де купити у Дніпрі?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де придбати стабілізатор напруги у Дніпрі? 3 років 4 місяців тому #261322

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
Вітаю. Ну ясна річ, потрібно такий стабілізатор напруги будинку ставити якщо не хочете щоб у вас всі електроприлади згоріли через стрибок напруги. Тільки відразу раджу купувати сучасну модель, нехай навіть здасться трохи дорогою за ціною. Вона точно себе окупить. Можу порадити магазин у Дніпрі.

Де придбати стабілізатор напруги у Дніпрі? 3 років 4 місяців тому #261323

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1457
Ви знаєте, я все ніяк не зберуся в магазин сходити подивитися які є у продажу стабілізатори напруги. То на роботі зайнятий, то ще якісь причини заважають мені сходити туди. А де ви купували у Дніпрі? Зручно було б через інтернет, звичайно.

Де придбати стабілізатор напруги у Дніпрі? 3 років 4 місяців тому #261324

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
Навіщо кудись іти, якщо стабілізатор напруги у Дніпрі https://allo.ua/ua/dnipro/stabilizatory-naprjazhenija/ можна купити в інтернет-магазині Алло. Це магазин гідний поваги, подивіться які моделі є у продажу та вибирайте. Можу порадити звернути увагу на стабілізатор напруги EnerGenie EG-AVR-D2000-01. Саме такий прилад і призначений для роботи побутовими та промисловими електроприладами потужністю до 1200 Вт від мережі змінного струму 220 В/50 Гц. Та й за ціною цілком доступний. Перейдіть на сайт магазину і переконаєтеся в цьому самі. Вам сподобається.

Час відкриття сторінки: 0.115 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.