ЗмістПошук Запрошуємо, Гість Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене Забули пароль? Забули Ваше ім’я користувача? Відкрити рахунок Форум Главный раздел Ласкаво просимо Діти і авто Добро пожаловать на Kunena форум! Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта. Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много! ТЕМА: Діти і авто Діти і авто 3 років 8 місяців тому #259437 Петро111 Оффлайн Живу я здесь Дописи: 764 Подяка отримана: 2 Репутація: 0 У мене таке питання, з якого віку можна перевозити дітей на передньому сидінні авто? Адміністратор заборонив доступ на запис. Діти і авто 3 років 8 місяців тому #259467 dedХаггис Оффлайн Давно я тут Дописи: 103 Подяка отримана: 2 Репутація: 1 Петро111 пише: У мене таке питання, з якого віку можна перевозити дітей на передньому сидінні авто? Як мені завжди хотілося їхати поряд з батьком на передньому сидінні, а він казав ще ноги не виросли))) А якщо серйозно, то ви зайдіть за посиланням https://hotline.finance/ua/articles/z-yakogo-viku-mozhna-perevoziti-ditey-na-perednomu-sidinni-avto та почитайте правила, тай будете знати. Адміністратор заборонив доступ на запис. Швидкий перехід Главный раздел - Ласкаво просимо - Раздел предложений Форум Главный раздел Ласкаво просимо Діти і авто Працює на Форум