^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7500575
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
5945
17114
63402
132931
7500575

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Можно купити техніку по скидках в чорну п'ятницю?

Можно купити техніку по скидках в чорну п'ятницю? 4 років 10 місяців тому #145952

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Які найважливіші правила треба врахувати при виборі смартфона? Розкажіть, які телефони зараз користуються популярністю? Хочу купити собі для роботи в чорну п'ятницю, в районі 8000 тисяч гривень, чи реально це?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Можно купити техніку по скидках в чорну п'ятницю? 4 років 9 місяців тому #145953

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 332
Дивлячись для яких цілей вам потрібен телефон. Якщо для роботи, то дивіться моделі я з упором на багатозадачність і тривале функціонування. Такі пристрої володіють надійною батареєю з високим рівнем ємності.

Можно купити техніку по скидках в чорну п'ятницю? 4 років 9 місяців тому #145954

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Nitroo пише:
Дивлячись для яких цілей вам потрібен телефон. Якщо для роботи, то дивіться моделі я з упором на багатозадачність і тривале функціонування. Такі пристрої володіють надійною батареєю з високим рівнем ємності.
Перед придбанням будь-якого товару, Ви повинні розуміти, для яких цілей потрібен смартфон і кому. Виходячи з цих міркувань, існує своя класифікація подібних пристроїв.

Можно купити техніку по скидках в чорну п'ятницю? 4 років 9 місяців тому #145955

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 332
Maxim пише:
Перед придбанням будь-якого товару, Ви повинні розуміти, для яких цілей потрібен смартфон і кому. Виходячи з цих міркувань, існує своя класифікація подібних пристроїв.
Вам варто подумати над тим, як вибрати смартфон за параметрами і ціною. У більшості випадків, кількість параметрів гаджета безпосередньо впливає на вартість.
У такому ситуації більш технічно оснащена модель буде трохи дорожче коштувати. Я собі вибрав телефон Samsung Galaxy A32, з внутрішньою пам'яттю в 128 ГБ, діагоналлю екрану 6.4 дюйма і 8 ядрами.
Буду купувати в магазині Фокстрот, там з 26 листопада буде Чорна П’ятниця https://www.foxtrot.com.ua/uk/actions/black_friday і знижки сягатимуть на деякі товари 70%.

Можно купити техніку по скидках в чорну п'ятницю? 4 років 9 місяців тому #146314

• Adamia
  • Adamia аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 52
Я тоже ищу себе хороший девайс.

Можно купити техніку по скидках в чорну п'ятницю? 4 років 9 місяців тому #146315

• Wowann
  • Wowann аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 11
Я соглашусь с тем, что девайсы от южнокорейского бренда стоят не сильно дорого, но они качественные. У меня Самсунг А50 и я им довольный. Вот тут можно купить телефон самсунг https://dm.kh.ua/20-smartfony-samsung На сайте часто со скидками продаются девайсы. Тут не только телефоны, но и много аксессуаров к ним.
Час відкриття сторінки: 0.134 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.